Το Laser είναι μια ασφαλής μέθοδος διόρθωσης μυωπίας.

Laser Μυωπίας και Προϋποθέσεις. Με τις σωστές μετρήσεις θα διαπιστωθεί εάν είστε κατάλληλος υποψήφιος για το Laser . Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν υγιή μάτια είναι κατάλληλοι για διαθλαστικές επεμβάσεις.
Οι παρακάτω προϋποθέσεις θα πρέπει να πληρούνται από τον υποψήφιο για διαθλαστική χειρουργική. Να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας. Να μην έχετε χρόνιες παθήσεις του κερατοειδούς ή του αμφιβληστροειδούς. Να είναι σταθερή η μυωπία ή υπερμετρωπία για τουλάχιστον έναν (1) χρόνο, ή έστω να υπάρχει μικρή διακύμανση μικρότερη της μισής διοπτρίας. Εάν είστε γυναίκα, πρέπει να μην είστε έγκυος και να μη θηλάζετε.Αν πληρείτε τις προϋποθέσεις αυτές, μπορείτε να προχωρήσετε στον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο στο ιατρείο, όπου θα γίνει μία σειρά από μετρήσεις και εξετάσεις για να διερευνηθεί η γενικότερη υγεία των ματιών σας. Βάσει των αποτελεσμάτων του ελέγχου, θα συζητήσουμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης. Ο προεγχειρητικός έλεγχος είναι εντελώς απαραίτητος διότι ένα μικρό ποσοστό δεν μπορεί να κάνει επέμβαση Laser .

Ποιο το κόστος της θεραπείας Laser Μυωπίας?

Αναλόγως ποια μέθοδος θα χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της μυωπίας, έτσι ορίζεται και το κόστος. Ποια μέθοδος είναι καλύτερη? Δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη τεχνική. Τα αποτελέσματα είναι τελικά ισοδύναμα. Ο χειρουργός επιλέγει την τεχνική ανάλογα με το προφίλ του υποψήφιου και τις ανάγκες του αλλά κυρίως με τις παραμέτρους του ματιού του και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του ασθενούς. Οι προεχγειρητικές εξετάσεις και μετρήσεις είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας για την επιλογή της κατάλληλης τεχνικής. Ένας λεπτός κερατοειδής που δεν επιτρέπει την δημιουργία κρημνού είναι ένα βασικό κριτήριο. Επίσης, τοπογραφικοί χάρτες με δυσαναλογίες επίσης μπορεί να αποτελέσουν κριτήριο για να γίνει η Τrans-PRK και όχι LASIK. Η τελική επιλογή συζητείται πάντα με τον υποψήφιο και επιλέγεται από το οφθαλμίατρο. Μαζί θα συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε τεχνικής και θα έχετε την ευχέρεια να με ρωτήσετε και να σας λύσω κάθε απορία που μπορεί να έχετε για το laser μυωπίας και τις προϋποθέσεις.

Laser